Έχεις ακόμα απορίες;

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βασίλειος Μαυρίδης

Μηχανικός Βιομηχανικής Πληροφορικής (BSc)

Μηχανικός Λογισμικού & Τηλεπικοινωνιών (MSc)

Νέα Πέραμος, Αγίου Νικολάου 26

Καβάλα, Τ.Κ. 64007

Τηλ. 2594023006

techmastermavridis@gmail.com

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με ταχύτητα και ασφάλεια:

Τα δέματα ταξιδεύουν αποκλειστικά και μόνο με ευθύνη του πελάτη.

Για όλη την Ελλάδα:

Κόστος Μεταφορικών 6€

Συνεργαζόμενη Μεταφορική

ACS

Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα μέσω του Συστήματος  Πληρωμών της Τράπεζας.

Αν διαθέτετε κάρτα VISA ή MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.

2. Κατάθεση σε Λογαριασμό

Πειραιώς: GR40 0171 0580 0060 5814 0433 161

Εθνική: GR25 0110 2150 0000 2150 1406 942

Δικαιούχος: Βασίλειος Μαυρίδης

Επιστροφή Προϊόντων / Ακύρωση Παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε χωρίς κανένα απολύτως κόστος, πλην των εξόδων επιστροφής (κούριερ, μεταφορική, ταχυδρομείο ή άλλο) η οποία θα γίνεται με δική σας χρέωση.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής του προϊόντος είναι: να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλα ταμπελάκια ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας, ταινίες ασφαλείας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα. Επίσης, θα πρέπει όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος, πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία -π.χ. εύθραυστα προϊόντα- θα πρέπει να επιστρέφονται εντός των ειδικών συσκευασιών τους), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.

Σε περίπτωση που η αγορά έχει γίνει με πιστωτική κάρτα θα πρέπει απαραίτητα να επιδεικνύεται το πρωτότυπο του αποκόμματος που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό.

Ακύρωση Παραγγελίας

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος. Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση techmastermavridis@gmail.com  ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο (+30) 2594023006. Αν η παραγγελία παραδοθεί από εμάς στην Κούριερ πριν την ακύρωση χρεώνεστε τα μεταφορικά 6€. 

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για επιστροφή εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Ωράριο Εξυπηρέτησης Eshop

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση 

Δευτέρα με Παρασκευή 

10:00 - 14:00

Τηλ. 25940 23006

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ