Αγίου Νικολάου 26, Νέα Πέραμος, Καβάλα

Ωράριο Επικοινωνίας

Δευτέρα-Σάββατο: 09:00–21:00

Επικοινωνήστε μαζί μας

25940 23006 / 694 725 4364

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα λάβετε απάντηση το γρηγορότερο.


Select Service:

Αγίου Νικολάου 26, Νέα Πέραμος, Καβάλα

Δευτέρα-Σάββατο: 09:00–21:00
25940 23006 / 694 725 4364

+30 25940 23006

vmavridis@outlook.com

Αγίου Νικολάου 26, Νέα Πέραμος, Καβάλα

Πάντα ένα βήμα μπροστά... με 50% Έκπτωση στις Πολλαπλές Επισκευές!!!

Εμπειρία στην επισκευή κινητών και laptops με εξειδίκευση στις επισκευές πλακετών επιπέδου 3 & 4.

Οικονομικά

Ασυναγώνιστες τιμές σε υπηρεσίες & ανταλλακτικά.

Εγγύηση

Έως 4 μήνες για τις επισκευές και έως 1 έτος για τα ανταλλακτικά.

Συνεχής Ενημέρωση

Άμεση ενημέρωση της πορείας της επισκευής μέσω τηλεφώνου, sms και email.

Ποιοτικός Έλεγχος

Πολλαπλών σημείων σε κάθε επισκευή.

Οι Υπηρεσίες μας

Εδώ, όλα φτιάχνονται εύκολα - εγγυημένα - οικονομικά!!!

Επισκευή Υπολογιστών, Laptop & Macbook

Aπομακρυσμένη Υποστήριξη, Αφαίρεση Ιών, Format & Εγκατάσταση Drivers, Backup, Εγκατάσταση Υλικού & Λογισμικού, Επισκευή Υπερθέρμανσης, Εγκατάσταση Νέου Υπολογιστή ή Αναβάθμιση, Ανάκτηση Δεδομένων.

Επισκευή Smartphone & Tablet

Επισκευή Μητρικής Πλακέτας, Επισκευή Υποδοχής USB & Πλήκτρων Power Volume, Καθαρισμός Υγρασίας & Οξειδώσεων, Αντικατάσταση Οθόνης & Ανταλλακτικών, Αναβάθμιση Λειτουργικού Συστήματος.

Επισκευή Εκτυπωτών

Επισκευές για Εκτυπωτές, Πολύμηχανήματα και Φωτοτυπικά όλων των κατασκευαστών.

Επισκευή Κάμερας & Φακών

Επισκευή και Αποσυναρμολόγηση των οδηγών SLR, DSLR και ανταλλάξιμων φακών κάμερας χωρίς καθρέφτες.

Επισκευή Τηλεοράσεων

Επιδιόρθωση και Αντικατάσταση εξαρτημάτων της τηλεόρασης με την χρήση γνήσιων ανταλλακτικών από τις επίσημες αντιπροσωπίες.

Επισκευή Κονσόλας Παιχνιδιών

Αντικατάσταση σκληρού δίσκου, Αλλαγή Disc / BluRay Drive, Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης, Επισκευή κάρτας γραφικών, Επισκευή μητρική πλακέτας, Επισκευή προβλημάτων συνδεσιμότητας: WiFi, Bluetooth και Ethernet, Επαναφορά, Aναβάθμιση, Eγκατάσταση Firmwire.

Χρειάζεστε μία νέα Συσκευή;

Ελέγξτε το κατάστημά μας για ασυναγώνιστες τιμές!

Χρειάζεστε μία προσφορά;

Συχνές ερωτήσεις

Όροι και Προϋποθέσεις Πωλήσεων
1. Εφαρμογή

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστοτόπου (website) www.techmaster.gr. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Τιμολόγηση και αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

2. Παραγγελίες 

Η παραγγελία σας θεωρείται εκτελεσμένη όταν έχετε λάβει ειδοποίηση με την ένδειξη «αποστολή». Η παραγγελία σας έχει παραδοθεί πλέον στην εταιρία ταχυμεταφορών και έχετε λάβει στοιχεία ηλεκτρονικά, για την παρακολούθηση της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα της εταιρίας ταχυμεταφορών .

Η κατάσταση της παραγγελίας ενημερώνεται συνεχώς όπως και όταν προκύπτουν αλλαγές κατά την διαχείριση της παραγγελίας σας.

Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

–       Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται και ο νόμιμος Φ.Π.Α.

–       Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.

–       H ένδειξη «Προσφορά» σημαίνει ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει διαφορετική τιμή εφόσον η αγορά του γίνει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (και εντός χρονικής προθεσμίας), από αυτή στην οποία διατίθεται την ίδια στιγμή από άλλα φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα που διαθέτουν τα προϊόντα μας.

–       H TechMaster Mavridis δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές στις τιμές προϊόντων που αγοράσθηκαν από άλλο ηλεκτρονικό ή φυσικό κατάστημα και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή το αντίστροφο.

–       Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή έως ότου λήξει η όποια χρονική προθεσμία ισχύει για την εν λόγο προσφορά . Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει σε προσφορά,  η TechMaster Mavridis διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της, ήτοι παραγγελιών καταχωρηθέντων από διαφορετικούς/ξεχωριστούς χρήστες.

Προσπαθούμε να σας παρέχουμε καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στα πλαίσια καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο www.techmaster.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε στο 2594023006 ή με αποστολή e-mail στο vmavridis@outlook.com .

3. Αποστολές και ταχυμεταφορές

To κατάστημα σας παρέχει την δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων που είναι διαθέσιμα μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων μέσω τον εταιριών ταχυμεταφορών όπως επιλέγονται στην διαδικασία της παραγγελίας σας .

Το κόστος μεταφοράς που σας εμφανίζουμε περιέχει ΦΠΑ και επιπλέον χρεώσεις που απορρέουν από το βάρος του προϊόντος και της συσκευασίας του. Το ποσό χρέωσης μεταφοράς που επιλέγετε όπως και ο τρόπος/προορισμός μεταφοράς είναι δεσμευτικά. Το κόστος μεταφοράς δεν συμπεριλαμβάνει ειδικές υπηρεσίες και επιβαρύνσεις όπως προσφέρονται από τις υπηρεσίες μεταφορών και οι οποίες θα επιβαρύνουν τον παραλήπτη όπως π.χ. αλλαγή διεύθυνσης ή χρόνου παραλαβής .

Στην περίπτωση που ο τόπος προορισμού της αποστολής σας χαρακτηρίζεται από την επιλεγμένη υπηρεσία ταχυμεταφοράς ως Δυσπρόσιτη Περιοχή , έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ως επιλογή, το πλησιέστερο κατάστημα ταχυμεταφορών με την διεύθυνση αποστολής σας, αποπληρώνοντας το τίμημα της αγοράς σας με αντικαταβολή, ή προπληρώνοντας σύμφωνα με τις επιλογές πληρωμής που σας προτείνουμε.

Η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων μας μέσω των εταιριών ταχυμεταφορών σας παρέχεται υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

–       Τα στοιχεία αποστολής που έχετε εισαγάγει κατά την παραγγελία σας είναι σωστά και επαρκή για την επιτυχή επικοινωνία με την εταιρία ταχυμεταφορών και το κατάστημά μας.

–        Η παραλαβή από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ταχυμεταφορών θα ισχύει για ορισμένες εργάσιμες ημέρες από  την στιγμή που θα ειδοποιηθείτε για την παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρία ταχυμεταφορών , όπως ορίζονται από τους όρους αποστολής και λειτουργίας της εν λόγω εταιρίας ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση ωστόσο που δεν προσέλθετε στο κατάστημα για την παραλαβή της παραγγελίας σας (ήτοι, παραλαβή της παραγγελίας και αποπληρωμή του τιμήματος) κατά την αναφερόμενη προθεσμία, η αποστολή σας σας θα ακυρώνεται, μη υπεχούσης της TechMaster Mavridis ουδεμίας ευθύνης εκ της αιτίας αυτής.

–       Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας επανάληψης αποστολής ή παραγγελίας δύναται να αποκρούσει και αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη.

4. Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας στο 2594023006 ή με email στο vmavridis@outlook.com. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε ή την όποια επιβάρυνση προκύψει από την παραπάνω ακύρωση.

5. Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων στον προβλεπόμενο από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία χρόνο αποστολής. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Η αποστολές προϊόντων με εταιρίες ταχυμεταφορών εκτελούνται σύμφωνα με τις οδηγίες, τα εγχειρίδια, τους κανονισμούς λειτουργίας και αποστολών, όπως αναγράφονται στην ιστοσελίδα της εκάστοτε  εταιρίας ταχυμεταφορών(courier) που επιλέξατε και έχετε υποχρέωση να αποδεχτείτε. To κατάστημα δεν ευθύνεται , δεν δεσμεύεται και δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη μη τήρησης οδηγιών, εγχειρίδιον και κανονισμών λειτουργίας/αποστολών εκ μέρους της εταιρίας ταχυμεταφορών ή του παραλήπτη .

Το κατάστημα, υπό την επιφύλαξη του όρου 8 και 9 και στα πλαίσια καλής πίστης θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια βοήθειας του παραλήπτη για την καλύτερη εξυπηρέτηση της παραπάνω συναλλαγής.

Υπό την επιφύλαξη του όρου 8 και 9, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 10 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ», «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» ή «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 7-30 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος. Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην «Καταχώρηση Παραγγελίας».

Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

6.  Εγγύηση Προϊόντων

6.1   Ευθύνη Πωλητή για πραγματικά ελαττώματα ή έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων

Σε περίπτωση ευθύνης δικό μας για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας του προϊόντος (“νόμιμη εγγύηση”), ο αγοραστής δικαιούται κατ’ επιλογήν του α) να απαιτήσει, αναλαμβάνοντας μόνο το κόστος αποστολής , τη διόρθωση ή αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο, εκτός αν μία τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί εγγράφως. Εάν ο αγοραστής επιλέξει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος το κατάστημα οφείλει να προβεί σε διόρθωση ή αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο.

Τα παραπάνω εκ του νόμου δικαιώματα του αγοραστή παραγράφονται μετά την πάροδο της χρονικής περιόδου νόμιμης εγγύησης , ανάλογα με το προϊόν .

Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 2594023006 ή στο email vmavridis@outlook.com.

6.2  Ευθύνη και Εγγύηση Προμηθευτή

Τα καινούρια προϊόντα με μακρά διάρκεια ζωής (“διαρκή καταναλωτικά αγαθά”) συνοδεύονται υποχρεωτικά από την έγγραφη εγγύηση (“εμπορική εγγύηση”) του κατασκευαστή του προϊόντος ή της επιχείρησης που εισήγαγε το προϊόν στην ΕΕ ή της επιχείρησης που εμφανίζεται ως κατασκευαστής (“Προμηθευτής)

Α) Ο Προμηθευτής οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή γραπτώς, στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα, σαφείς και πλήρεις οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση και διατήρησή του. Η εγγύηση πρέπει να περιλαμβάνει, με απλή, ευανάγνωστη και κατανοητή διατύπωση, την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενό της, τη διάρκεια της .

Β) Ο Προμηθευτής οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή την αναγραφόμενη εγγύηση προϊόντος στην προβλεπόμενη έκταση εδαφικής ισχύος. Η έκταση της εδαφικής ισχύος περιλαμβάνει τοποθεσίες εντός Ελλάδος . Σε περίπτωση μεταφοράς προϊόντος εκτός Ελλάδος, ο αγοραστής υποχρεούται να υπαναχωρήσει του δικαιώματος της εγγύησης του προϊόντος ή να αναλάβει εξολοκλήρου να όποια έξοδα μεταφοράς προκύψουν από και προς την τοποθεσία την οποία βρίσκεται.

Γ) Η εγγύηση πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανόνες της καλής πίστης και να μην αναιρείται από υπερβολικέςερήτρεςηεξαιρέσεων.
Η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με το χρόνο κατά τον οποίο τα προϊόντα αυτά αναμένεται ότι θα παραμένουν σύγχρονα από τεχνολογική άποψη, αν ο χρόνος αυτός είναι ο συντομότερος από την πιθανή διάρκεια ζωής τους.

Το κατάστημα, εφ’ όσον είναι προμηθευτής σύμφωνα με τα ανωτέρω, εσωκλείνει στα προϊόντα της με μακρά διάρκεια ζωής, τους όρους που αφορούν την ασφαλή χρήση και συντήρηση τους, και με τους οποίους οφείλει να συμμορφώνεται ο αγοραστής.

Το κατάστημα δεν παρέχει εγγύηση, ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Δ) Πέραν της εγγύησης, ο προμηθευτής καινούργιων διαρκών καταναλωτικών αγαθών οφείλει να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τη συνεχή παροχή τεχνικών υπηρεσιών για τη συντήρηση και επισκευή τους , με το ανάλογο αντίτιμο ,για χρονικό διάστημα ίσο με την πιθανή διάρκεια της ζωής τους.

7. Δικαίωμα Υπαναχώρησης λόγω μεταμέλειας

Έχετε το δικαίωμα να μας ανακοινώσετε την επιστροφή τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών και στη συνέχεια να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Εξαιρούνται τα προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή και εξατομικευμένα κατά παραγγελία του καταναλωτή προϊόντα.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε.

Κατά τα λοιπά,  ισχύουν τα εκ του νόμου δικαιώματα σας, όπως αυτά περιγράφονται στην παράγραφο 5 και 6 ανωτέρω.

8. Ανωτέρα Βία

Το κατάστημα δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και ως εκ τούτου δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

9. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

10. Διάφορα

Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Το κατάστημα δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του. Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως (δια χειρός, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, fax ή επιστολή μέσω ταχυδρομείου πρώτης κατηγορίας, η οποία θα θεωρείται παραδοθείσα 48 ώρες μετά την ταχυδρόμησή της).

11. Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων.

Τρόποι Πληρωμής
Αντικαταβολή:
Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για επισκευές , με την παραλαβή του μηχανήματός σας εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στην ταχυμεταφορική που σας έφερε την παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή.

Για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό/ web banking :
Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας στο λογαριασμό .
Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα μέσω ΔΙΑΣ,
ενδέχεται η τράπεζα να χρεώσει έξοδα συναλλαγής 4€ τα οποία θα πρέπει να επιβαρυνθεί ο πελάτης ,και θα υπάρξει  καθυστέρηση της συναλλαγής.
Για του παραπάνω λόγους, παρακαλούμε προτιμήστε να κάνετε την συναλλαγή σας από την Τράπεζα Πειραιώς .

IBAN: GR40 0171 0580 0060 5814 0433 161    (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
Δικαιούχος Λογαριασμού : ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,

PayPal – Πιστωτική κάρτα:
Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα της PayPal. To PayPal είναι πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της οποίας διεκπεραιώνονται μεταφορές χρημάτων μέσω του Διαδικτύου. Το PayPal χρησιμεύει ως ηλεκτρονική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεθόδους. Με αυτό τον τρόπο  η ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της συναλλαγής σας μεγιστοποιώντας την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Σας ενημερώνουμε ότι για να πραγματοποιηθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να έχει εξοφληθεί στο ακέραιο. Για άμεση εκτέλεση της παραγγελίας καλό είναι στα σχόλια να αναγράφετε το όνομά σας και να μας αποστέλλετε την απόδειξη πληρωμής στο email vmavridis@outlook.com ή να μας καλέσετε στο 2594023006.

Όροι και Λειτουργίες Μεταφορικών
Τα προϊόντα αποστέλνονται με ACS.

Στην περίπτωση αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η μέθοδος πληρωμής είναι με προεξόφληση και για το λόγο αυτό χρεώνεστε μόνο με έξοδα αποστολής 6€.

Στην περίπτωση επισκευής τα έξοδα αποστολής είναι 6€ και αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεστε επιπλέον 3€.

Από την ημέρα αποστολής ως συνήθως η παράδοση από την εταιρία μεταφορών πραγματοποιείτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για δύσβατες περιοχές και νησιά υπάρχει η πιθανότητα να καθυστερήσει 3 εργάσιμες.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να βλέπετε που βρίσκετε η παραγγελία σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://www.acscourier.net/el/home